Empresa del sector alimentació fundada en 1975 amb una gran experiència en el procés de cocció de tota mena de mariscos utilitzant els mètodes més moderns de treball en les instal·lacions convertint a l'empresa en pionera del sector. Disposa d'unes instal·lacions adaptades per a aconseguir el màxim rendiment i qualitat del producte. En els últims anys han millorat les instal·lacions per a oferir un millor servei. Disposen de dos càmeres frigorífics especials per a producte fresc i dos per a producte congelat; moll per a la recepció i expedició de productes; sala d'elaboració, manipulació i transformació de productes de la mar per a la seua comercialització.
Funcions
- Manipulació del producte
- Triatge i envasament del producte
- Paletitzat i fleixat
- Control de qualitat
S'ofereix
- Jornada completa de dilluns a divendres
- Tipus de jornada - Dilluns a divendres de 6.00 – 14.00 i de 14.00 a 22.00
- Tipus de contracte - Contractes quinzenals per campanya de nadal (2-3 mesos aprox.)
- Salari de 8,11 bruts/hora
Requisits
- Carnet de manipulació d'aliments
- Disponibilitat immediata
- Possibilitat de treballar a torns
- Experiència en el sector del marisc