Transfer - Paletitzador/a etiquetes

Gi Group Paterna

Inscripcions tancades

Funcions

Es disposa d'un transfer per al moviment de les piles de cartó des de la zona d'eixida de l'onduladora al magatzem de planxa per a des d'allí poder alimentar les diferents màquines de producció de fabricació de caixes per mitjà d'una altra transfer que les desplaçarà fins a l'entrada de la màquina.

Les planxes es desplacen de manera automàtica per la zona del magatzem mitjançant un sistema de cintes que es controlen per part de l'operari, des de la zona d'apilat, operació que es realitza de manera automàtica. L'operari controla que la pila es paletitze correctament i es fleixe perquè el carretoner del magatzem de planxa reculla el palet per al seu emmagatzematge. De forma molt ocasional l'operari pot de manera manual moure alguna pila que ha quedat mal situada. El transfer es desplaça per una zona de railes guia i disposa d'una plataforma on se situa l'operari. Puntualment es poden fer tasques de triturat de retallades en el triturador, així com reprocesse de palets amb producte no conforme.

El lloc de treball està situat a l'eixida de l'apilador. En l'apilador s'apila la planxa que ve de la doble encoladora i ja ha sigut tallada a la mesura que s'ha programat. Una vegada que les planxes s'han apilat, la qual cosa es fa de manera automàtica en una zona específica i on no s'accedeix per part de cap operari, des del monitor de control es generen les etiquetes corresponents per a la posterior identificació de la planxa.

Les piles es desplacen mitjançant la transfer bé a la zona de pulmó d'emmagatzematge per al seu posterior ús en la secció de converting en les impressores encunyadores o bé ixen a la zona de fleixat on es paletitzen i s'emmagatzemen per a la seua posterior càrrega en camions. Puntualment es poden fer treballs de triturat de retallades en el triturador, i reprocesse de palets no conformes.

S'ofereix

  • Possibilitat d'indefinit
  • El torn de matítreballa els dissabtes(normalment un sí un no) i en alguns casos el torn de vesprada, la disponibilitat ha de ser absoluta perquè també es pot donar el cas de treballar algun festiu. Torns rotatius de 06.00 a 14.00 i de 17.00 a 01.00( amb possibilitat d'allargue de jornades fins a 10h)
  • Contracte inicial de 3 mesos possibilitat de renovar 3 mesos més per ETT i valorar vàlua per a possible contractació indefinida

Requisits

  • Experiència en llocs similars
  • Perfil: responsable, actiu, capacitat per a aprendre, educat