Cuiner/a

Grupo Colisée Província de València

Inscripcions tancades

Garantir la correcta elaboració dels menús i serveis prescrits, quant a qualitat i quantitat, exercint la supervisió del personal de cuina en el seu cas, coneixent i complint estrictament amb la Guia d'Autocontrol i Punts Crítics.

Organitzar, distribuir i coordinar amb el personal adscrit a cuina, les tasques per a l'elaboració, condimentació dels menjars., control de comandes i higiene de cuina.

Descripció

La companyia forma part d'un grup internacional amb més de 40 anys d'experiència en el servei i cura de persones majors i persones amb diferents graus de dependència. El grup, compta amb més de 241 centres residencials i empra més 16.000 professionals i cuida de més de 24.000 persones. La nostra proposta de valor es basa en els següents principis:

  • Cuidar a les persones majors amb el respecte i la dignitat que mereixen.
  • Construir llars per a les persones que trien els centres residencials Colisée.
  • Crear llocs de treball en els quals els professionals tinguen l'oportunitat de créixer i aconseguir les seues aspiracions professionals.
  • Ser un actor clau dins de la comunitat local, participant de les principals activitats.

Funcions

ÀREA: MENJAR

  • Elaborar els menús d'acord amb les fitxes tècniques i els menús programats.
  • Supervisar els serveis ordinaris, especials, i extraordinaris que diàriament es comuniquen.
  • Supervisar el muntatge dels carros amb els menús elaborats.
  • Vigilar l'estat dels aliments.
  • Preparar els aliments per al seu condiment.
  • Programar, organitzar i responsabilitzar-se del bon estat d'higiene i ordre de la cuina.
  • Supervisar el manteniment, en perfectes condicions de neteja i funcionament de la maquinària i utensilis propis de cuina, com ara: safates, forns, fregidores, filtres, olles, etc.
  • Col·laborar en l'elaboració, actualització, i compliment de la Guia d'APPCC.
  • Cura de la higiene i uniformitat.

ÀREA: MAGATZEM

  • Vigilar el rebost cada dia per a la reposició dels articles al magatzem i garantir el perfecte estat i control de caducitats. Realitzar, controlar i recepcionar comandes.


S'ofereix

Contracte a 40h

Requisits


Formació professional en hostaleria o Graduat escolar i/o experiència en llocs similars.

Perfil competencial:

  • Compromís.
  • Adaptabilitat/Flexibilitat.
  • Treball en equip.
  • Comunicació
  • Orientació al client intern i extern.